tiistai 27. huhtikuuta 2010

Violet Kate


Töihin paluun jälkeen onkin kaikki vapaa aikani kulunut tilaustöitä tehdessä. Nykkelihelmiä on tilattu paljon, ne ovat herättäneet suurta ihastusta ja jokainen haluaa helmet lempiväristään. Niinpä erivärisiä helmiä on tullut tehtyä ihan kiitettävä määrä. Kuvassa on Violet Kate, violetit nykkelihelmet, joissa ripaus valkoista raikasteena. ViHMU-galleriaa olen taas päivittänyt, sinne on lisätty uusia nykkelihelmiä, joita ei valitettavasti ole jäänyt varastoon, vaan kaikki ovat menneet.

Tilaustöiden ohessa olen suunnitellut kilpailutyötä. Taas on uusi helmiskaba menossa. Onneksi siinä on tällä kertaa reilusti aikaa toteuttaa kilpailutyö, vaikka tuo aika hupeneekin koko ajan. Työ ja perhe vievät tietysti leijonanosan ajastani, tilaustyöt vievät myös oman osansa. Mutta rakastan korukilpailuja, niissä haastan itseni luomaan ja kokeilemaan jotain uutta, lisäksi odotan aina mielenkiinnolla, mitä muut kilpailijat tekevät.   Nyt onkin erilainen kilpailu, helmihaastekilpailu, jossa kaikilla on sama materiaalipaketti. Mielenkiintoista tulee olemaan, mitä niistä syntyy. Mutta kisasta enemmän sitten tuonnempana.

Nettikauppaa olen suunnitellut avata, kunhan löydän korujen teolta aikaa. Itse koen helpommaksi tilata nettikaupan kautta, kuin laittaa sähköpostia jostain haluamastani tavarasta, joten siitä on sitten pikkuhiljaa päässäni muhinut ajatus nettikaupan avaamisesta. Viime viikon olin koko viikon vapaalla. Ihanaa, kokonainen viikko aikaa korujen tekoon. Varsin nopeasti tuo viikko sitten hupeni mutta rattoisasti korujen parissa. Ensin tuntui, etten saanut mitään aikaan, koska tein useaa korua yhtä aikaa, niin korujen valmistumista ei niin huomannut. Loppuviikosta katselin sitten tekemääni korukasaa tyytyväisenä. Kyllä sitä sentään jotakin saa viikossa aikaan. Tilaustyöt alkavat kohta olla tehtynä, joten voinkin seuraavaksi keskittyä helmihaastekilpailuun. Idea on muhinut päässäni jonkin aikaa...  
 

Ei kommentteja: