maanantai 14. syyskuuta 2009

Minun

rannekoruni. Tänään onnistuin tekemään peräti kaksi korua. Jippii! Sujuuhan se korunteko lapsen hoidon yhteydessä, joskin hieman hankalasti. Yllä itselle tehty rannekoru, jonka tein vaijeriin Helmiliinalta kaupanpäällisiksi saamistani hienoista kivistä. Tilasin tässä taannoin Helmiliinalta tosi ihania kiviä, jotka laitoin vielä vähäksi aikaa hautumaan. Ei  heti passaa kaikkia uusia kiviä tuhlata. Kunhan vähän aikaa kuluu, niin sitten kivet ja helmet rupeavat puhumaan. Katsotaan sitten, mitä niistä syntyy. Harmi, että nykyisin rupeaa nuo lapsen päiväunetkin olemaan niin lyhyitä, ettei juurikaan ehdi koruja tehdä, pitää olla tosi nopea, saati sitten ne blogiin päivittää. No, lapset ovat pieniä vain hetken ja se helpottuu koko ajan lapsen kasvaessa ja ruvetessa enemmän touhuamaan omia juttuja. Reilu puolitoistavuotias on vielä aika pieni.

 

Tässä se tänään tekemäni toinen koru pienen tytön kaulassa kuvattuna. Tämä koru ei kylläkään ollut se kaulakoru, mikä oli mielessäni lauantaina, siitä korusta tuli valitettavasti susi, joka vaatii vielä vähän työstöä. Tästä sen sijaan tuli sellainen kreivitärmäinen koru, siitä nimikin, Contessa. Keskellä isoja rouheita mustia laavakiviä ja herkän vaaleanpunaista ruusukvartsia. Isot hopeoidut lankakiekurat yhdistävät keskiosan helminauhaan, jossa vaijerissa ruusukvartsia, kirkkaita lasihelmiä ja pieniä hematiitteja. Koru ei aikuisen kaulassa ole noin pitkä, pituus on noin 48 cm. Siinäpä tämän päivän puuhat. Korujen kuvaaminen olikin sitten oma operaationsa, ensin järjestelin kuvauspaikalle rekvisiitan ja yritin asetella korut ja vielä ehtiä näpätä kuvatkin, ennen kuin kävi näin:
  

Ilmeisesti koru oli niin kiva, että olis kelvannu pienelle tytöllekin. Kuvatessa menikin yllättävän paljon aikaa, pienet nopeat sormet ehtivät aina näpätä joko korun pois tai tarrata kameraan. Kuvausten jälkeen mentiin sitten pihalle nauttimaan auringonpaisteesta, joka olikin vielä yllättävän lämmintä, ottaen huomioon, että on jo syyskuu ja kerättiin vielä viimeisetkin karviaiset parempiin suihin. Tässäpä tämän päivän antia. Täytynee ruveta iltapalapuuhiin, isi jo tuossa menikin iltapesuille tytön kanssa. Lisää kuvia ViHMU-galleriassa, lisäsin sinne kansion, missä on uusimmat korut, ettei aina tarvitse larata läpi ViHMUa, toki ne sieltäkin löytyvät. Nauttikaa!

Ei kommentteja: