perjantai 1. huhtikuuta 2011

Vihmukauppa avattu

Tänään on vihdoinkin avattu Vihmukauppa! Tämä ei sitten ole aprillipilaa, tai on siinä mielessä, että paras pila on totta. Kaupan avaamisajankohta vaan sattui niin sopivasti aprilliksi. Pitkäaikainen haaveeni ja suunnitelmani on vihdoin toteutunut. Tervetuloa ostoksille! Avajaistarjouksena iso joukko koruja edullisesti ja koko huhtikuun ajan ilman postikuluja! Olipa siinä hommaa kerrakseen, suurkiitos vaan sisarelleni, joka on kanssani ahkeroinut kauppaa. Tarkoitukseni on jatkossa päivittää blogia useammin ja lisätä samalla koruja kauppaan. Eli korutarinat jatkuvat. Kaupasta löytyy linkki blogiin ja korun tuotetietojen kohdalla myös kyseisen korun tarinaan, jos siitä semmoinen on. Menneen viikon olen penkonut siis kaappejani ja kuviani ja muistellut menneitä. Huomasin, että paljon on koruja tullut tehtyä, osasta ei aina ole tarinaakaan. Olen myös vähän siivonnut Vihmugalleriaa, jatkossa pyrin julkaisemaan vähän vähemmän kuvia yhdestä korusta ja vain nimitiedot galleriassa. Kaupan sivuilta löytyvät sitten täydelliset tuotetiedot.
On The Beach
Mutta nyt tämän päivän koruihin. On The Beach rannekorussa on hiekan lämpöä, aurinkoa ja meren värejä. Ihania Swarovski-biconeja hiekan ja meren väreissä kiedottuna lämpimään messingin väriseen metallilankaan. Tuhteja kuparin ja messingin värisiä renkaita välissä. Ihanaa kesää, lämmintä hiekkaa varpaiden väleissä, auringonpaistetta ja meren aaltoja. Niitä kaikkia löytyy tästä rannekorusta. Oliviassa on ihana vihreänruskea jättimöllykkä, viistehiottu akaatti keskellä ja sitä kehystämässä sopivasti mahtavan paksua lämmintä kuparinväristä itsetehtyä ketjua. S-lukko itsetehtynä kruunaa tämän korun. Olen ihastunut nyt näihin jättimäisiin kivimöllyköihin! Ne vaativat kyllä paksun ketjun seurakseen.
Olivia

8 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Onnea uudelle kaupalle :)

Virve kirjoitti...

kiitos kiitos! huh huh,kyllä siinä olikin hommaa! ja nyt blogikin tökkii, ei näy uudet kuvat

Tanja kirjoitti...

Mulla on sama projekti työn alla :) joten tunnen tuskas! Nyt näkyy kuvatkin, kauniita koruja.

Virve kirjoitti...

Ai kauppaprojektiko? Kivaa, täytyy käydä sit tsekkaamassa kun se on valmis. ;o)

Tanja kirjoitti...

Juuh, tovi kyllä mennee vielä :)

http://marjonsivuilut.blogspot.com/ kirjoitti...

Voi mahdoton kun tuo ylempi kieputettu koru on upea!

Virve kirjoitti...

Kiitos Marjo! Langan kieputtelu on varsin hauskaa, varsinkin kun sen saa kieputella aika vapaasti... Työn alla on vähemmän vapaa kieputtelukoru, saapas nähdä mitä tulee....

Miina kirjoitti...

Hei, kävin myös ihastelemassa kauppaasi ja Green Wedding kaulakoru on todella upea!! Siis ihan mahtava!! :) En äkkiseltään löytänyt sitä blogistasi joten kommentoin tähän :)