torstai 2. kesäkuuta 2011

Guinevere

Guinevere -kaulakoru
Kesäheinän jälkeen olin vielä kesäisten kaulakorujen lumoissa. Nyt halusin kokeilla metalliin linkitettyä korua vaijerin sijaan. Sahasin kahta eri kokoa renkaita hopeanvärisestä Artistic Wire -langasta. Käytin värinä Tinned copperia, joka on tummemman hopeanvärinen kuin kirkas Non Tarnish Silver. Tumman sinisiin helmiin halusin vähän tummempaa hopeaa ketjuun. Tein pitkän lukottoman kaulakorun ja ketjusta yritin tehdä ilmavan ja keveän. Ihanaa tummaa sinistä ja tummaa hopeaa, Guinevere sopi korun nimeksi hyvin. Eipä tullutkaan niin kovin kesäistä ja keveää korua näistä tumman sinisistä helmistä. No, ehkä seuraavasta tulee kesäisempi.

2 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Minusta tämä on hurjan kauniin sininen! Ja kesäinenkin ;-)

-Kiinnostaisi, rummutatko artistic wire -osuudet tai koko korun? Koveneeko mielestäsi tuo lanka riittävästi tekovaiheessa?

Virve kirjoitti...

Kiitos Mags! Itse pidän kovasti tummansinisestä väristä. En ole rummuttanut muuta kuin hopeakoruja, joita olen tehnyt vain itselleni ja vain muutaman. Mutta ajatus on mielenkiintoinen, täytyykin kokeilla miten Artistic Wire käyttäytyy, voi käydä niin, että väri lähtee, sittenhän sen näkee. Mielestäni se on aika pehmeää ja taipuisaa, mikä ei aina ole hyvä... Mutta kun rakastan värilankoja.... rummuttaisin kyllä koko korun, koska ei ole makeanvedenhelmiä. jos lasihelmi ei kestä, niin sitten oli huono helmi....sellaista elämä joskus on...