torstai 12. heinäkuuta 2012

Kesälomalla tehtyjä

Pink Flight -korvikset
Kesäkuun alussa vietin viikon kesäloman ja se meni hujahtaen. Loman lopussa vietettiin sisarentyttärieni syntymäpäiviä. Tytöt täyttivät yhdeksän vuotta ja ovat jo isoja neitejä, joilla on reiät korvissa, joten korvikset olivat hyvä lahjaidea. Löysin kätköistäni ihanat perhoshelmet, jotka olivat juuri oikean väriset, toinen tytöistä pitää pinkistä ja toinen violetista. Perhoshelmistä kokosin kauniit pitkät korvakorut. Ne täydentävät hyvin aiemmin tekemääni Perhosen Lento -sarjaa. Kauniit pitkät korvikset sopivat pitkäkaulaisille nuorille neideille hyvin, vaikka mietinkin pitkään korvisten pituutta. Pelkäsin niiden olevan liian pitkät tytöille.
Violet Flight -korvikset
 Tyttöjen synttärilahjoja varten keräämistäni pinkeistä ja violeteista helmistä tein vielä toisetkin korvikset. Näissä tein yksinkertaisen kehyksen hopeoidusta kuparilangasta ja sen keskelle pujotin helmiä. Näihin tein itse myös koukut, jotta ne ovat samaa tyyliä, valmiit koukut olivat jotenkin liian keveitä ja väärän tyylisiä näihin. 
Pink Haze -korvikset
Aika kivat korvikset näistä tuli. Pidän etenkin helmien hennosta, aavistuksenomaisesta väristä. Rakastan tuota lasihelmien kuulautta. Korviksissa on kolme eri väristä helmeä. Taoin langanpäät litteiksi, jotta helmet pysyvät langassa keskellä. Näistä tulee jotenkin mieleeni solki ja keskellä kieli, jossa helmet ovat.
Violet Haze -korvikset
Loman lopuksi tein vielä äidilleni tilaustyönä rannekorun, joka sopi hänellä oleviin kaulakoruun ja korviksiin. Kaulakorussa oli mustaa ja korviksissa vihreää, joten rannekoruun tuli molempia sävyjä. Käytin mustanruskeita ja lämpimiä vihreän sävyjä yhdistettynä tummaan metalliin. Laitoin rannekoruun papukaijalukon säätöketjulla, mikä on mielestäni todella hyvä idea rannekoruissa. Sitä tulee vain niin harvoin käytettyä, koska rakastan itse salpalukkoja.
Mother Matilda -rannekoru

Ei kommentteja: