maanantai 31. joulukuuta 2012

Kelluvat Kukat

 Tein joululahjoiksi kaulakoruja tytöille. Idean koruihin sain luokkatoverini Sinikan ballerinakorusta. Kiitokset ja terveiset vain Sinikalle, mikäli tätä joskus luet. Sain itse asiassa organzanauhatkin koruihin Sinikalta, ainoastaan valkoinen nauha on omasta varastostani.
Kelluvat Kukat lähikuvassa
 Upeita kukkahelmiä opin tekemään tosi hyvin tehdessäni Rokokoo -rannekorua ja tätä taitoa hyödynsin nyt. Kukat näyttävät kelluvan kirkkaassa lasissa, siitä nimi Kelluvat Kukat. Tein jokaiselle tytölle korun hänen lempiväristään, yhdelle vaaleanpunaisen, toiselle vaaleansinisen, kolmannelle violetin ja viimeiselle keltaisen. Keltainen väri oli haasteellisin, koska käytin siinä strikeria, joka on aina vähän arvaamaton mutta sain sen nyt straikkaamaan hyvin. Väri on raikas keltainen, electric yellow.
Kelluvat Kukat takaapäin
Unelmankevyt organzanauha antaa kaulakoruille tyttömäistä herkkyyttä. Korut ovat sen verran pitkiä, että menevät pään läpi mutta vein Sinikan alkuperäisen ballerinaidean vähän pidemmälle ja rusetille solmimisen sijasta pujotin nauhojen päät ristiin pienen helmen läpi. Näin helmi toimii ikäänkuin lukkona antaen korulle silti säätövaraa ja loput nauhanpäät roikkuvat vapaina. Nauhojen päihin on pujotettu pienen pienet helmet. Isoa kukkahelmeä ympäröivät pienet yksiväriset helmet kasaten leveätä organzanauhaa hiukan, sitten tuleekin lukkohelmi ja viimeksi pikkuhelmet nauhojen päihin.

3 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Ovatpa kauniita ja herkkiä:)Hyvä "lukkoidea"

Kaisa kirjoitti...

Kauniit, tyylikkäät korut!

Toivotan Sinulle hyvää Uuden Vuoden alkua! :)

Virve kirjoitti...

Kiitos Ihanat Naiset!
Ja hyvää alkanutta vuotta teillekin! Tuokoon uusi vuosi runsaasti uusia kujeita meille!