keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Rotation

Rotation -rannekoru
Tässä rannekorussa on jotenkin hehkuvat värit. Ja runsaasti rakastamaani spiraalia. Spiraalit on tehty PAKSUSTA kupari-, messinki- ja hopeoidusta kuparilangasta ja vasaroitu kunnolla, jotta jälki näkyy. Kyllä metallin vasarointi on IHANAA! Kerrankin sai oikein olan takaa paukuttaa lankaa.
 Spiraalien yhdistyskohtaan kiinnitin valikoiman lasihelmiä edustamaan eri vuodenaikojen värejä. Koru kun olisi muuten mielestäni ollut vähän tylsä. Ehkä se olisi menetellyt, jos spiraalit olisivat olleet yhtä väriä. Mutta ajatuksenani oli juuri leikittely eri värisillä metallilangoilla, valitettavasti vain lopputulos sellaisenaan ei tyydyttänyt minua, vaan koru suorastaan vaati helmiä.

Olen näet huomannut, että minulla on joku sellainen kummallinen vimma tunkea helmiä joka paikkaan. Yksinkertainen on kaunista ja pidän selkeästä muotokielestä. Silti huomaan tekeväni aika runsaita koruja ollakseni yksinkertaisuuden kannattaja. Tämä koru oli pitkään ilman nimeä, kunnes sen lopulta keksin. Rotation tulee korussa toistuvasta spiraalin teemasta, samoin helmissä ja metallin väreissä kuvastuu vuodenaikakierto.

4 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Tuo ON todella muhkea ja AIVAN suorastaan HUUTAVA, että tahtoo ranteeseen!! Aivan TOSI upeaa työtä!! <3

Tanja kirjoitti...

Ihana :) loistavasti toteutettu, kerrassaan upea.

Virve kirjoitti...

Kiitos Ninni ja Tanja! Nyt oli ihan pakko kiittää myös jälkikäteen, niin paljon kehunne lämmittivät mieltäni. Rotation löytyy myös Vihmukaupasta, kunhan armas sisareni sen sinne ehtii laittaa...vink, vink. ;)

Johanna kirjoitti...

Tosi kaunis, ihanat spiraalit ja kauniit värit:)!