maanantai 7. marraskuuta 2011

Galeria Valeria

Galeria Valeria -kaulakoru
 Joskus on ihana tehdä tilaustöitä, jotka sopivat aiemmin saamaani ideaan, kuten tämä Galeria Valeria. Serkkuni mies tilasi vaimolleen syntymäpäivälahjaksi kaulakorun ja ajoissa, eli tilaus tehtiin jo kesällä, joten minulle jäi ruhtinaallisesti aikaa miettiä kaulakorua. Mielessäni oli ollut jo jonkin aikaa koru, johon tulisi kaikenlaista metallilankakieputusta. Olin jostain tilannut kauniita kuulaita hartsihelmiä, joissa oli kaunis neutraali väri ja ruskeita säröraitoja. Ne olivat juuri samanvärisiä kuin Artistic Wiren Gun Metal -lanka. Olen tehnyt ennenkin koruja Gun Metalin värisestä langasta, se on kaunis ruskean musta lanka. Kaulakoruun tuli riipus ja S-lukko sivulle.
Galeria Valeria -rannekoru
Lisää ruskeita helmiä löysin ihanista kahvijaspiksista ja muhkeista ruskeista laavakivistä. Riipushelminä käytin kauniin ruskeita lasihelmiä ja upeita rutiliinikvartseja, joissa oli hitunen punaista raitaa. Tein kaulakoruun sopivan rannekorun lahjaksi itseltäni ja sisareltani. 
Galeria Valeria -setti yhdistettynä
Kaikkine kieputteluineen ja riipuksineen korusta tuli näyttävä mutta lahjan saajakin on näyttävä nainen, jonka tyyliin koru sopii hyvin. Luulen myös värin olleen mieleinen. Ja parasta korussa on sen monikäyttöisyys, korut voi yhdistää yhdeksi pitkäksi kaulakoruksi tai pitää lyhyenä kaulakoruna ja rannekoruna. Koru toi mieleeni antiikin Rooman naisen ja googlettamalla löytyi nimi Galeria Valeria.

4 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Aivan ihastuttava ja kerrassaan taidokas :)

Johanna kirjoitti...

Hieno koru ja ihanat kieputukset!:)

Miina kirjoitti...

Upeita kieputuksia! Hillitty väri sopii hyvin noin runsaaseen koruun. :)

kuparikukka kirjoitti...

Ihanan runsas, tätä ei voi olla huomaamatta! :)