sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Tekevät kädet

Tekevät kädet
 Tekevät kädet, eli minun käteni. Tässä vaihteeksi pari kuvaa korujen tekovaiheesta. Useimmitenhan lukijat näkevät vain sen loppuvaiheen, valmiin korun kuvan. Mutta mielenkiintoisin vaihe on se tekemisvaihe.
Enkelikorviksia tekeillä.
Syyslomalla ollessani levitimme aina iltaisin lasten mentyä nukkumaan koruvärppeet systerin ruokapöydälle. Ja puoli pöytää siinä täyttyi, kun levitin pussini ja nyssykkäni ja kaikki työkaluni. Ja systerillä on sentäs iso ruokapöytä. Toiselle puolelle pöytää majoittui systeri läppärinsä kanssa. Siinä se ilta sitten kuluikin rattoisasti ja vaihtui yöksi ihan huomaamatta. Ja puolen yön jälkeen ne ideat vasta lähtivätkin lentoon. Olen sen ennenkin huomannut systerin luona lomaillessani, että parhaimmat ideat tulevat vasta yöllä, teemme lomaillessa näes lähes joka yö jotain koruja tai niihin liittyvää. Nytkin meni koko syyslomaviikko lähes televisiotta.

 Tässä vaihteeksi kollaasikuvia tekemistäni enkelikorviksista. Picasalla on  helppo tehdä kollaasikuvia ja niistä  tulee ihan kivoja.
Muuten tästä postauksesta tulisi aika tylsä, täynnä enkelikorviskuvia mutta näin ryhmiteltynä vähän väreittäin kollaaseiksi, kuvat ovat paljon kivempia. 

Ei kommentteja: