maanantai 7. marraskuuta 2011

Korusarjoja

Ruusuperhosen Lento -korvakorut
Olen jo aiemmin tehnyt muutamia pareja korvakoruja Perhosen Lento -sarjaan. Inspiraationa olen käyttänyt erilaisia perhosen muotoisia helmiä, joiden ympärille korvakorut rakentuvat. Tässä lisää samaa sarjaa, Ruusuperhosen Lento, omasta mielestäni toistaiseksi sarjan kauneimmat korvakorut: hennon vaaleanpunaista ruusukvartsia ja sävyyn sopivat pienet lasihelmet yhdistettynä tummiin koukkuihin ja linkitettynä tummaan metalliin. Mutta taidan olla vähän puolueellinen. Pidän tumman ja vaalean kontrastista ja erityisesti minua kiehtoo hennon vaaleanpunaisen ja tumman metallin yhdistelmä. Siinä vain on jotain lumoavaa. Perhosen muodosta pidän myös, se on kaunis, joten en voi vastustaa ihania perhoshelmiä. Keräilen niitä ja niistä sitten muodostuu aikanaan koruja.
Circles -sarjaa korvakorut Clear Oval Silver Pearl
Viime aikoina olen viehättynyt pieniin korusarjoihin. Teen uniikkeja koruja mutta samaa ideaa käyttäen. Usein idea on esimerkiksi muoto, jota huomaan pyöritteleväni eri koruissa, kuten uudessa Circles -sarjassa, jossa nimensä mukaan on ympyröitä tavalla tai toisella. Tähän sarjaan on tulossa ainakin kaulakoruja, jahka ehdin niitä tehdä mutta ihan ensimmäiseksi tein korvakorut, joissa pitkulaista helmeä ympäröi kaunis koristeltu ovaalirengas. Rengas liikkuu vapaasti helmen ympärillä, tosin ovaalinmuotoisena ei kovin paljoa, pyöreässä renkaassa sitten enemmän. Ympyrä on kaunis muoto ja ovaali sen yhtä kaunis muunnelma.
Vihmu Sytän -korvakorut padparadscha ja hyacinth
Tämä postaus esitteleekin nyt uusia korusarjoja. Olen aiemmin tehnyt lahjaksi korvakoruja Swaron sydän kristalleista ja kun kristallit myydään kuuden kappaleen pakkauksissa, niistä jäi ylimääräisiä, joista sitten muodostui luontevasti Vihmu Sytän -sarja. Tässä niitä nyt kolmet tehtyinä, väreinä ihanat padparascha ja rose, suosikki punaiseni.
Vihmu Sytän -korvakorut padparadscha ja crystal
Yhdistin sydämet eri värisiin kristallibiconeihin, haastavaa, koska sydämen reikä ja korviskoukun reikä ovat erisuuntaisia, joten yhdistäessä piti olla tarkkana suunnista ja lenkin koosta. Sydämen muoto vaatii isomman lenkin. Tämä voi kuulostaa hankalalta tavalta tehdä korvakoruja mutta halusin yhdistää sydämen ja biconen mahdollisimman yksinkertaisesti ilman turhia renkaita ja näin pitää korvakorun aika pienenä, noin 2,5 cm olikin valmiin korvakorun mitta. Näitä söpöliinejä on tulossa lisää eri väreissä. Kaikki tämän postauksen korut löytyvät kohtapuoliin Vihmukaupasta.
Vihmu Sytän -korvakorut rose ja crystal

Ei kommentteja: