perjantai 12. elokuuta 2011

Nykkelihelmiä

Green Card Kate -nykkelihelmet
Tulipa tehtyä myös jo kesällä tilatut nykkelihelmet, onneksi. Tosin se vaati sisareltani lievää painostusta, olen joskus huono tekemään tilauksia, tai laiska, jos totta puhutaan. Yllä olevat raikkaan vihreät muistin tilauksesta ennestään. Nimi Green Card viittaa golfiin, golfkenttä tuli jotenkin helmistä mieleeni. Tilaajan toiveena olivat raikkaan vihreät nykkelihelmet ja mielestäni onnistuin siinä hyvin, samaa mieltä oli tilaajakin, kun toimitin helmet ihan henkilökohtaisesti.
Silver Lady Kate -nykkelihelmet
 Nämä helmet olivat vähän yllätys, en nimittäin muistanut lainkaan, että vihreiden lisäksi tilaaja halusi toisetkin helmet, joissa olisi mustaa, kirkasta ja hopeanväriä. Onneksi olin kesällä kirjoittanut tilauksen ylös ja löysin tekemäni lapun ruvetessani tekemään vihreitä helmiä. Taas piti hetki mietiskellä ja kaivella helmipussukoitani, kiitin onneani, että kuitenkin ehdin kaivella helmilaatikoita aika monipuolisesti kiireestä huolimatta ja sopivat helmet löytyivät. Mustaa, harmaata, kirkasta ja hopeaa hienostuneesti Silver Lady Katen tyyliin. Toivottavasti helmien saaja pitää niistä, tilaaja ainakin piti.
Lady Kate -nykkelihelmet uusittuna
Ylläolevat Lady Kate -nykkelihelmet piti tehdä uusiksi, koska ne olivat jääneet naulakkoon jumiin ja epähuomiossa katkenneet kovaa kiskaistessa. Olin niin uuden nykkelihelmimallini lumoissa, että en edes vilkaissut Vihmugalleriasta minkälaiset helmet olivat aiemmin olleet, vaan käytin alkuperäisiä helmiä ja muokkasin niistä täysin uuden korun.
Rose Kate -nykkelihelmet
 Lopuksi sisarentyttärelleni tekemäni nykkelihelmet, jotka seikkailevat nyt sisarentyttäreni kaulassa Tanskassa. Hänen lempivärinsä on pinkki ja kehittelin hänelle ihanan tyttömäisen raikkaat ruusunpunaiset nykkelihelmet, nimeksi tuli tietysti Rose Kate. Sisarentyttäreni ihastui nykkelihelmiinsä ikihyviksi. Nykkelihelmissä sekaisin ruusukvartsia ja pinkiksi värjättyä akaattia lasihelmien kanssa.

Ei kommentteja: