keskiviikko 10. elokuuta 2011

Sydämelliset Onnittelut!

Sisareni lisäksi myös armainen sisarentyttäreni täytti huikeat 21 vuotta elokuun alkupuolella. Syntymäpäivät ovat muutaman päivän sisällä, joten niitä on aina juhlittu yhtä aikaa. Nyt juhlittiin lisäksi sisarentyttäreni läksiäisiä, reipas nuori nainen lähti Tanskaan opiskelijavaihtoon. Terveisiä Tanskasta on hänen vaihdon aikana pitämänsä blogi, jossa hän kertoo kuulumisiaan.
Vihmu Sytän -korvikset väri padparadscha
 Keksin nuorelle naiselle oivan synttärilahjan. Hänen lempivärinsä on vaaleanpunainen, joten tein hänelle korvakorut pienistä Swarovskin sydänkristalleista ja kaulakorun vähän isommasta sydämestä. Korviksia tein kahdet, koska en osannut päättää väriä, molemmat ovat kauniin vaaleanpunaisia.
Vihmu Sytän -korvikset väri rose
 Sisarentyttäreni piti kovasti molemmista korviksista. Hän toivoi niistä pieniä, joten yhdistin vain sydämet korviskoukkuihin.
Vihmu Sytän -kaulakoru väri rose
Kaulakorun tein hiukan isommasta sydämestä, johon kiinnitin hopeisen riipuspidikkeen ja laitoin riipuksen hopeiseen käärmeketjuun. Otin lähikuvan korviksista ja tein kuvasta onnittelukortin tekstillä: Sydämelliset Onnittelut!

Ei kommentteja: