keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Absence

Absence -kaulakoru
Vihdoinkin on joululoma alkanut! Viime yön nukuimme junassa matkalla mummolaan joulun viettoon. Postauksia on ollut aika vähän viime aikoina, koska suurin osa tekemistäni koruista meni joulupukin konttiin, eikä niitä näin ollen voi vielä julkaista blogissa. Sitten jouluaaton jälkeen on luvassa paljon lahjapostauksia.
Absence -rannekoru
Mutta olen sitä jotakin sentään saanut aikaan. Muistattehan taannoin tekemäni mustan synkeän Neitha -setin? Ja sen surullisen tarinan, jonka tuntoja korussa purin? No, Absence on tehty samoissa aatoksissa, Neithan jälkeen, kun synkimmät aatokset olivat jo ohi. Koru on yhä surumielinen mutta valoisa. Se kertoo, että elämä jatkuu.

Absence -setti
Valkeita lasihelmiä, harmaata akaattia, sinertävän harmaata labradoriittia, mystistä kirkasta kvartsia ja kuukiviä riipuksina. Valkoista, harmaata maitomaista utua, kristallin kirkasta valoa. Hopeanvärinen arkinen ketju, ei mitään bling blingiä ja pieni karabiinilukko, joihin olen nyt niin ihastunut. Ne ovat liian pieniä nykkelihelmiin mutta ihanan jykeviä ranne- ja kaulakoruissa. Rannekoru jatkettava ja koko setti toisiinsa yhdistettävä, jolloin saa yhden pitkän kaulakorun. Todella kätevää ja huomaan nykyisin yhä useammin tekeväni monikäyttöisiä koruja.
Absence -setti yhdistettynä
Nämä uudet korut löytyvät Vihmukaupasta vasta ensi vuoden puolella. Nyt on Vihmulla joululoma, toki kauppa on aina auki mutta loma on ideoinnin ja uusien kujeiden miettimisen aikaa. Mukavaa ja jännittävää joulunodotusta kaikille! Ja seuratkaa toki Vihmun joulukalenteria, jännitys tihenee päivien vähetessä mitä mahtavia tarjouksia luukkujen takaa löytyykään! Jouluun on enää muutama päivä aikaa!

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Tosi kauniit ja tyylikkäät korut!:)

outiriina kirjoitti...

tykkään kovasti tuosta jatkettavuusideasta, itsekin oon tehnyt semmoisia settejä että rannekorun voi hyvin laittaa kaulakorun jatkokappaleeksi. tosi kaunis korusetti on tämä absence, ja sopii väriltään kaiken kaveriksi :)

Koralli kirjoitti...

Rauhallista Joulua.T:) Koralli