sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Neitha

Neitha -setti
Surullisesta mielestä voi syntyä näin synkän kaunis korusetti. Vuosien takainen ystäväni kuoli äkillisesti ja traagisesti. Se kosketti ja toi paljon muistoja mieleeni hänestä, vaikken ollut vuosiin ollut hänen kanssaan tekemisissä. Hautajaispäivänä olin synkissä mietteissä ja tunsin itseni hyvin surulliseksi. Pitkän välimatkan vuoksi en osallistunut hautajaisiin mutta katsellessani myöhemmin kuvia niistä itkin. Muistotilaisuus oli ollut kaunis ja jotenkin hyvin hänen näköisensä.
Neitha -rannekoru
Nämä synkät ja surulliset mietteet alkoivat mielessäni muuttua koruksi. Mustaa roheaa laavakiveä, mustaa onyksia mattana, kiiltävänä ja viisteillä, mustaa tuliakaattia viisteillä.
Neitha -kaulakoru
Paljon mustia synkkiä kivihelmiä ja tummaa, synkkää metallia paksuna ketjuna. Ja välillä pilkahdus kirkasta mystistä kvartsia, kuin valoa yössä.
Neithat yhdessä
Korut voi yhdistää pitkäksi kaulakoruksi jykevillä lukoilla. Käytin pieniä karabiinilukkoja papukaijalukkojen sijaan. Jotenkin sopivat paremmin korun henkeen, jota kuvaisin miehekkään rockhenkiseksi.

5 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Hyvin kaunis koru synkkine ajatuksineen ja tuo valo pimeässä -helmi... Otan osaa suruusi ja toivotan rauhallisia ajatuksia synkkien mietteiden jälkeen <3

outiriina kirjoitti...

surun purkaa monesti työllään, ja tässä työssä suru on purkautunut näkyväksi. todella kaunis koru. jaksamista sinulle <3

Lumijo kirjoitti...

Hyvin olet tunteesi korussa esiin tuonut, kaunis ja hillitty koru, osanottoni.

Johanna kirjoitti...

Surumielisen tyylikkäät korut, osanottoni.

Tanja kirjoitti...

Kaunis ja tunnetta täynnä. Osaanottoni.