tiistai 19. heinäkuuta 2011

Korviksia

Valkoinen Maatuska -korvikset
Helmilaatikoita penkoessani, olen näet järjestelemässä niitä uudelleen, katselin helmiä "korvissilmillä". Korvakorujen tekeminen on ollut minulle jotenkin hankalaa, helmisilmäni on tottunut yhdistelemään useampia helmiä, kuten rannekorussa, joten piti vähän totutella tekemään vain yhdestä tai muutamasta helmestä koostuvaa paljon pienempää kokonaisuutta,kuten korvakoru on.
Geisha -korvikset
Olen joskus jostain tilannut kivoja "nukke"helmiä,kuten ihanat Maatuska-helmet ja Geisha-helmet. Näitä helmiä olin tilannut vain pari kappaletta, joten ne sopivat hyvin korvakoruiksi. Helmien mustavalkoista värimaailmaa korostamaan sopivat hyvin tummat koukut.
Ariadne -korvikset
Vaaleat kullanhohtoiset simpukkahelmet löysivät kaverikseen ihanat kuukivet. Simpukkahelmien kullanhohtoon sopivat tietysti kullanväriset koukut. Ja kauniit siniset kukkakoristeiset lamppuhelmet eivät tarvinneet muuta kuin kuparinväriä kaverikseen. Sininen yhdistettynä kuparilla toi jostain syystä mieleeni Irlannin ja siitä juontui korvisten nimi Erin. Lamppuhelmet eivät ole itse tekemiäni, vaan ostetut. Omat helmeni odottavat vielä koruiksi tulemistaan. 
Erin -korvikset

Ei kommentteja: