lauantai 2. heinäkuuta 2011

Mystery Lake

Mystery Lake -korvikset
Tämän kesän lempivärejäni on ollut turkoosi. Se näyttää upealta hopeaan yhdistettynä ja hyvin kesäiseltä mutta upealta näyttää myös yhdistettynä tummaan metalliin. Vai mitä tuumitte yllä olevista korviksista? Yksinkertainen on kaunista. Kauniit lasihelmet ja tumma metalli, muuta ei korviksiin tarvita.
Mystery Knot -korvikset
Tai ehkä tarvitaankin, jos helmi on pieni. Kokeilin kelttiläistä solmua, kahdella värillä vaihtelun vuoksi ja kaunis turkoosi bicone. Kauniit pienet korvikset, jossa silti säilyi turkoosin ja tumman metallin kontrasti. 

Tällainen järvimaisema oli inspiraationi lähteenä. Iloiset soutelijat mökkimaisemissa.
Mystery Lake -rannekoru
 Tumman metallin ja huikaisevan turkoosin yhdistelmä on lumoava. Innostuin kelttisolmuista ja yhdistin niitä turkoosien lasihelmien kanssa. Lisää mystiikkaa koruun antavat harmaat helmet. Killuttimet ovat pikkuhiljaa hiipineet koruihini ja nyt käytin niitä paljon. Rannekoru helisee ja kilisee. Iso salpalukko antaa antiikkisen vaikutelman mystiseen järvikoruun. Mystery Lake tuli korun nimeksi. Siinä on järven sineä, veden läikettä ja tummaa mystiikkaa, minkä omassa mielessäni aina liitän veteen. Jos katsot järven pintaa riittävän kauan, alat nähdä siinä paljon muutakin kuin sinistä pintaa. 

2 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Todella kaunis rannekoru :)

kuparikukka kirjoitti...

Tosiaan, turkoosi ja tummat sävyt sopivat toisiinsa upeasti! Rannekoru on aivan lumoavan kaunis!