tiistai 12. heinäkuuta 2011

Parasta kesässä


Parasta kesässä on tietysti uiminen. Ja auringon leikki veden pinnalla ja ihana lämpö. Kun tällaisia aurinkohetkiä kerää muutaman viikon varastoon, niin jaksaa niiden voimin pitkälle syksyyn. Ja sitten onkin jo syysloman aika. Ja parasta on kesä lapsen kanssa, niistä pienistä aurinkoisista hetkistä jää lapsen mieleen muisto, joka säilyy pitkälle aikuisuuteen. Itse muistan parhaiten omista lapsuuskesistäni auringon ja uimisen. Vesi on minulle tärkeä elementti, en voisi kuvitella mökkiä ilman järveä. Alan pikkuhiljaa palata arkeen loman jälkeen mutta blogissani palaan vielä lomatunnelmiin korujen muodossa.

Ajatar -kaulakoru
 Tässä pari kesämökillä syntynyttä kaulakorua. Veden ja kesän inspiroimia pitkiä kaulakoruja. Tummaa ketjua yhdistettynä siniharmaisiin ja violetin sävyisiin helmiin. Kuin järven pinta ukkosella. Oletko koskaan tuijotellut veden tummiin syvyyksiin, kun ukkospilvet pimentävät taivaan ja tummentavat järven pinnan? Oletko silloin sukeltanut veden iättömään ajattomaan syliin? Minä olen. Ajatar syntyi jostain sieltä.
Hengetär -kaulakoru
Lisää samaa tar -sarjaa, liekö vähän kalevalan henkeä mielessäni. Edelleen vesi näkyy, tummansinisenä tällä kertaa, rinnalla violettia, kuin ukkosen kumu ja yhdistettynä lämpimään kuparinväriseen ketjuun. Pitkiä kesäisiä kaulakoruja, kesämökin terassilla tehtyjä.

Ei kommentteja: