keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Arvonta suoritettu!

Lamppuhelmiarvonta on nyt suoritettu Random.orgin arpakoneella. Voittaja on Sole! Onnea! Solen valinta oli vaaleansininen helmisetti. Laitan sinulle Sole mailia tuota pikaa. 

Yllärinä blogin lukijoille laitan loput helmisetit myyntiin/vaihtoon viidakkotyyliin, eli nopeat elävät ja syövät hitaat. Helmien hintana on 30 €/setti ja myynti tapahtuu yksinkertaisesti kommentoimalla tähän postaukseen minkä setin ostat/vaihdat. Kommentit ovat kaikkien näkyvissä ja se, jonka kommentti on ekana, saa ostaa/vaihtaa haluamansa setin. 

Ilmoita myös haluatko vaihtaa vai ostaa. Vaihtona käy mikä tahansa korukama ja luotan, että helmikamu itse osaa päätellä paljonko ja mitä vaihdossa antaa. Yllätykset ovat elämän suola ja raha on vaihdon väline. Ja rakastan yllätyksiä. 

Jos Sole haluaakin jonkin toisen setin, varaan hänelle reiluuden nimessä oikeuden vaihtaa settiä. Tällöin toisen setin mahdollisesti itselleen bookannut saa tilalle tuon vaaleansinisen setin. Yllätysmomentti on siis mahdollista, se jää nähtäväksi ja Solen päätettäväksi. Siihen asti mennään näin. 

Kiitos kaikille kommentoijille! 

 

2 kommenttia:

sole kirjoitti...

Ei ole totta! Ikinä en voita mitään, ja nyt vielä näin ihanan palkinnon, kiitos paljon!! Haluan kyllä sen sinisen edelleen.

Virve kirjoitti...

Selvä Sole! Ja muille tiedoksi: myynnissä/vaihdossa edelleen siis musta, ruskea, tummansininen, vaalea lila ja vihreä setti! Kuvat löytyvät lamppuhelmipostauksesta ja ohjeet tästä postauksesta.